ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Συνδικάτα και Σωματεία εργαζομένων σε όλη τη χώρα τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά. ***** Στ. Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Χρέος μας να αγωνιστούμε για τα εργασιακά δικαιώματα. ***** Δ. Κουτσούμπας για Εργατική Πρωτομαγιά: Η παγκόσμια εργατική τάξη παλεύει για σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα. ***** Κ. Χατζηδάκης για διασύνδεση POS-ταμειακών: Κάποιοι που βολεύονται με τη φοροδιαφυγή θα συμμορφωθούν. ***** ΚΥΣΕΑ: Μέση Ανατολή, μεταναστευτικό και αντιπυρική προστασία στο επίκεντρο. ***** Δημοσκόπηση: Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ - Οριακό προβάδισμα του Δημοκρατικού Προέδρου.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έχει την πλειοψηφία για την κύρωση της Συμφωνίας


Οξεία κριτική στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο καταλογίζει κυνισμό, ασκεί ο Ευάγγελος Βανιζέλος και εκφράζει την εκτίμηση ότι έχουν εξασφαλιστεί οι ψήφοι για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.
«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας ήταν πολύ κυνικός και πολύ σαφής στην τελευταία συνέντευξή του. Προφανώς έχει κάνει τις ρυθμίσεις του, έχει κάνει τις επαφές του, έχει γίνει η λεγόμενη "απαγωγή" των βουλευτών των ΑΝΕΛ, που έχουν μείνει ένα κέλυφος κενό περιεχομένου, έχουν προσχωρήσει και άλλοι βουλευτές από μικρότερα κόμματα, χωρίς παράδοση και χωρίς αξίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.  «Έτσι διαθέτει και πλειοψηφία για την κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών και πλειοψηφία για πρόταση εμπιστοσύνης» συμπλήρωσε. 
Λίγο πριν από τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», σχολίασε πως αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα «δεν είναι η πραγματική δημοκρατική νομιμοποίηση, η πραγματική σχέση με την κοινωνία του τόπου, απλά η παράταση της νομής της εξουσίας που αποβαίνει όμως εις βάρος των προοπτικών ανάκαμψης της χώρας».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ