ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η Ανάσταση - Ανάσταση στο Νέο Κόσμο με εκατοντάδες εκρηκτικά. ***** Στ. Κασσελάκης: Καταδίκη του επεισοδίου με τον φρουρό του Προξένου στην Ιερουσαλήμ - Ελεύθερος ο Έλληνας φρουρός που συνελήφθη στην τελετή του Αγίου Φωτός. ***** Αγία Παρασκευή: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα. ***** Χαμάς: «Καμία συμφωνία χωρίς να σταματήσει ο πόλεμος» - Συγγενείς ομήρων ζητούν την παραίτηση Νετανιάχου - Χαμάς: «Καμία εξέλιξη» στις συνομιλίες στο Κάιρο - Πληροφορίες για απελευθέρωση 33 ομήρων. ***** Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας καλεί όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη. ***** Επίθεση με μαχαίρι από 16χρονο στην Αυστραλία - Έπεσε νεκρός από πυρά Αστυνομικών ***** Επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ - Είναι η πρώτη επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στην Ευρώπη από το 2019.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Νέα πρόεδρος του CDU η Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ

Η Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ αναλαμβάνει τα ηνία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), διαδεχόμενη την Άγκελα Μέρκελ, όπως αποφάσισαν οι σύνεδροι του κόμματος, μετά από ψηφοφορία στο Αμβούργο.
Στον Β’ γύρο, η κ. Κραμπ-Καρενμπάουερ έλαβε 517 ψήφους (51,7%), επικρατώντας του Φρίντριχ Μερτς, τον οποίο ψήφισαν 482 σύνεδροι (48,2%). Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 999 σύνεδροι.
Στον Α γύρο η κ. Κραμπ-Καρενμπάουερ είχε λάβει 450 ψήφους (45%) και Φρίντριχ Μερτς, 392 ψήφους (39,2%), ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Γιενς Σπαν με 157 ψήφους (15,7%).
Η 56χρονη Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, πρώην Πρωθυπουργός του Ζάαρλαντ και νυν γενική γραμματέας του κόμματος, θεωρείται πιστή της Γερμανίδας καγκελαρίου και εκτιμάται ότι θα βαδίσει επάνω στα χνάρια της. Σε σύγκριση με τους συνυποψηφίους της, η κ. Κραμπ-Καρενμπάουερ εστιάζει συχνά σε κοινωνικά ζητήματα, όπως η δύσκολη κατάσταση στη γερμανική αγορά ακινήτων.
Η Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ έχει ταχθεί υπέρ της υποδοχής προσφύγων μέχρι από τη Γερμανία, ωστόσο έχει διαμηνύσει ότι το φθινόπωρο του 2015 δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί και προκρίνει την εντατικοποίηση των απελάσεων.
Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πολιτική, έχει προειδοποιήσει για τυχόν εμπόδια στο διασυνοριακό εμπόριο και τη διασυνοριακή συγκοινωνία.
ΑΜΠΕ/Deutsche Welle




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ