ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη σκιά των απειλών του ISIS. ***** «Κασσελάκη μία σφαίρα»: Βανδαλισμοί και απειλές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα - «Δεν φοβάμαι», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ανάρτηση Ράμα για την επίσκεψη στην Αθήνα - Δεν σχετίζεται με εσωτερικά θέματα της Ελλάδας. ***** Βόρεια Μακεδονία: Σαρωτική νίκη της Σιλιάνοφσκα και του εθνικιστικού VMRO-DPMNE στις εκλογές. ***** Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία να σεβαστεί την ποικιλόμορφη ιστορία της. ***** Ασταμάτητο σφυροκόπημα στη Γάζα - Οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ. ***** Αμερικανικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν από το Ισραήλ για να σκοτώσει άμαχους παραδέχεται ο Μπάιντεν. ***** Οι IDF έκλεισαν ξανά το πέρασμα Κερέμ Σαλόμ - Χωρίς ανθρωπιστική βοήθεια η νότια Γάζα - Τρομοκρατημένοι και εξαντλημένοι, χιλιάδες Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν τη Ράφα.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Κ. Καραμανλής: Στόχος μας μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία


Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εισερχόμενος στο 12ο συνέδριο της Ν.Δ. δήλωσε τα εξής: 
«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία, διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει και σε αυτό το μεγάλο αγώνα θα είμαστε στην πρώτη γραμμή».



«The New Daily Mail»
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ