ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ «ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ» ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΘΦΤΗΚΑΝ ΒΑΘΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ως επιτυχία του Πάνου Καμμένου σχολιάζει με λιτή «συνθηματική» δήλωση ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης, τη συμφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.
«Πάμε μαζί. Πάμε ενωμένοι και ισχυροί. Πολιτεία και Εκκλησία. Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ο Πάνος Καμμένος το εγγυήθηκε, το εξασφάλισε και τα ''τσεκούρια'' του διχασμού θάφτηκαν βαθιά» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ