ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΛ. ΤΟΜΣΕΝ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Το Ταμείο δεν έχει πια σχέση προγράμματος με την Ελλάδα και άρα δεν βρίσκεται σε διάλογο για τα βραχυπρόθεσμα ζητήματα, εξετάζοντας αντιθέτως την πιο μακροπρόθεσμη προοπτική της ελληνικής οικονομίας, διευκρίνισε ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος στο ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, τονίζοντας ότι οι διαβουλεύσεις για τις συντάξεις αφορούν την Ευρωζώνη και την Ελλάδα.
Επί της ουσίας, ωστόσο, ο κ. Τόμσεν υπογράμμισε τη θέση του ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία μεταρρυθμίσεις, όπως η περικοπή της δαπάνης για τις συντάξεις, είναι αναγκαίες και πως ο όποιος δημοσιονομικός χώρος θα πρέπει να διατίθεται αντιθέτως για την υλοποίηση μέτρων που θα ωθούν την ανάπτυξη.
Αναφερόμενος στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, επεσήμανε ότι είναι αντιμέτωπο με μακροπρόθεσμες προκλήσεις που πηγάζουν από μακροχρόνια προβλήματα, όπως το ύψος των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση έκθεσης του ΔΝΤ με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Ευρώπη. Ο κ. Τόμσεν έκανε λόγο για επιβράδυνση της ανάπτυξης, η οποία κατά ένα μέρος είναι εύλογη, λόγω της αναπτυξιακής δυναμικής που προηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια.
Επεσήμανε επίσης την παράμετρο των αυξημένων τιμών στο πετρέλαιο και διαπίστωσε μια κόπωση στις εξαγωγές. Σε κάθε περίπτωση, ο αξιωματούχος του ΔΝΤ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ευρωζώνη, «τώρα, στη λιακάδα», θα πρέπει να υλοποιήσει πολιτικές που θα αντιμετωπίζουν δραστικότερα τις διαρθρωτικές αδυναμίες της, ώστε να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο στο μέλλον.
ΑΜΠΕ/Reuters
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ