ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κηφισιά: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές - 9χρονος στο Παίδων Πεντέλης - Συνελήφθη ο εργολάβος. ***** Παραδοχή Γεωργιάδη: «Κακώς» χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό «μάπας» κατά Κασσελάκη. ***** Αδειάζει ο κουμπαράς των αποταμιεύσεων στην Ελλάδα - Η ακρίβεια ροκανίζει τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων - Υποχωρούν ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αυξάνονται. ***** Μητσοτάκης σε αγροτικούς Συνεταιρισμούς: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για το κόστος παραγωγής. ***** Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ***** Φρέναρε ο τζίρος των ελληνικών Επιχειρήσεων τον Μάρτιο. ***** Αύξηση 14% στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης το Μάρτιο. ***** Ναυάγιο της Πύλου: Αναρμόδιο δήλωσε το Δικαστήριο, αθώοι οι εννέα πρόσφυγες - Η τραγωδία συνέβη σε διεθνή ύδατα, κάνοντας δεκτή τη βασική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης. ***** Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines: 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες - 73 ετών ο νεκρός - Έχασε απότομα ύψος το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ν.Δ.: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ

«Μόνο θλίψη προκαλεί πια η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εφευρίσκει εχθρούς, μήπως και αλλάξει τη συζήτηση για τη διχασμένη, φαύλη και ανίκανη κυβέρνησή του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού.
Και προσθέτει: «Ας καταλάβει κι ο ίδιος ότι δεν πείθει πια όχι μόνον τους πολίτες, αλλά ούτε τους συντρόφους του που αλληλοκατηγορούνται δημοσίως».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ