ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Aπεργία σήμερα 21/05 από την ΑΔΕΔΥ για την ακρίβεια με τα ΜΜΜ να μην επηρεάζονται. Έτσι, Μετρό, Ηλεκτρικός, Λεωφορεία κτλ θα κινούνται κανονικά στην πόλη σήμερα. ***** Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πέτυχαν 14.837, διορίστηκαν… 51! ***** Ερντογάν: Ένδειξη της βούλησής μας για μια νέα σελίδα στα ελληνοτουρκικά η πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Η Γαλλία υποστηρίζει το ΔΠΔ για τη σύλληψη των ηγετών Ισραήλ και Χαμάς. ***** Μπορέλ: Τα Κράτη που έχουν επικυρώσει το καταστατικό του ΔΠΔ υποχρεούνται να εκτελούν τις αποφάσεις του. ***** Ν. Αφρική: Χαιρετίζει το αίτημα του Εισαγγελέα του ΔΠΔ για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και του Γκάλαντ. ***** ΟΗΕ: «Ντροπή!» Οργή του πρεσβευτή του Ισραήλ για την «ενός λεπτού σιγή» στην μνήμη του Ραΐσι.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά απορροφητικότητας ευρωπαϊκών κονδυλίων για το διάστημα 2014-2020, υπογραμμίζει η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει η χώρα σε τροχιά ευημερίας.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την περασμένη Τετάρτη, η κ. Κρέτσου είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έκανε μεγάλες θυσίες και ήρθε η ώρα να επιστρέψει σε τροχιά ευημερίας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα ευρωπαϊκά κεφάλαια, αλλά και επιπλέον μέτρα που στηρίζουν την ελληνική οικονομία».

Περαιτέρω, η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής επισήμανε ότι «η Ελλάδα παρουσίασε απορροφητικότητα 100% το διάστημα 2007-2013, ενώ είναι μία από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά απορροφητικότητας ευρωπαϊκών κονδυλίων το διάστημα 2014-2020». «Επισκέφτηκα τα Τέμπη όπου με τα εν λόγω κονδύλια ολοκληρώθηκε ένα έργο που είχε παγώσει», είπε η κ. Κρέτσου και συμπλήρωσε: «Με συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών».

Κληθείσα να σχολιάσει την τελευταία ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κ. Κρέτσου την χαρακτήρισε κρίσιμη, γιατί «έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία η ήπειρος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα». «Χρειαζόμασταν μια ανάσα οξυγόνου. Ήταν ξεκάθαρος ότι η Ευρώπη πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια της. Κι εγώ ως πολιτικός θεωρώ ότι είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον των παιδιών μας. Aναφέρθηκε επίσης στο μεταναστευτικό, την ασφάλεια των συνόρων, τα εργασιακά και κοινωνικά θέματα που είναι σημαντικά για το μέλλον μας όπως και την αλληλεγγύη σε χώρες που έχουν επηρεαστεί από τις μεταναστευτικές ροές όπως η Ελλάδα και η Ιταλία. Η αλληλεγγύη είναι το κλειδί», κατέληξε στις δηλώσεις της η Επίτροπος.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ