ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΙΝΟΣΕΤ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Ιδιωτική ασφάλιση και συντάξεις πείνας, στα πρότυπα του μοντέλου που εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή, είναι το όραμα της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό» υποστηρίζει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Όπως τονίζει: «Το αντικοινωνικό σχέδιο που περιέγραψε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. τις προηγούμενες μέρες, σήμερα το αποτύπωσε κυνικά, μέσα σε μία φράση, ο βουλευτής της κ. Καραγκούνης, δηλώνοντας, σε συνέντευξή του (News 24/7 Radio), ότι "ο πρώτος που εφάρμοσε αυτό το σύστημα, το οποίο ήταν το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως, ήταν ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή"».
Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι «γνωρίζουν τα πεπραγμένα της Ν.Δ., με την απαξίωση του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, τη δημιουργία τεράστιων ελλειμμάτων και τις αλλεπάλληλες περικοπές συντάξεων. Τα σχέδιά της για το αύριο είναι εφιαλτικά και γι’ αυτό θα μείνουν στα συρτάρια της Πειραιώς» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ