ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΑΦΕΣ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 73ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα πάρει μέρος ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη ΤσίπραΗ σύνοδος θα ξεκινήσει με ομιλία του γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και στη διάρκεια των εργασιών της θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στη διμερή συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει στο γεύμα εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών των τριών εγγυητριών δυνάμεων στην Κύπρο, με τους ομολόγους του της Τουρκίας και της Βρετανίας, Μεβλούτ Τσαβούσουγλου και Τζέρεμι Χαντ.
Αργότερα το απόγευμα ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ, τον Υπουργό Εξωτερικών του Μαρόκου Νάσερ Μπουρίτα, τον γ.γ. Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ-Γκεΐτ και τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισημερινού Χοσέ Βαλένσια.
Τέλος θα παρακαθίσει στο Διατλαντικό δείπνο που παραθέτει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στους ομολόγους του της Ε.Ε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ