ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λωρίδα της Γάζας: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς για κατάπαυση πυρός - Άρματα μάχης από το Ισραήλ εισέβαλαν στη Ράφα - Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα - Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα - Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας. ***** Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. ***** Βραβείο Pulitzer στους New York Times και το Reuters για την κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. ***** Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ - Νεκρά 16 μέλη του PKK.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΣΙΠΡΑ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Για τις 14:30, ώρα Βελγίου, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώνονται σήμερα.
Στη χθεσινή παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας, ο κ. Τσίπρας έθεσε το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών, τονίζοντας ότι «αποτελεί πληγή για όλο το ΝΑΤΟ το πρωτοφανές γεγονός ότι δύο στρατιώτες ΝΑΤΟϊκής χώρας βρίσκονται υπό κράτηση από άλλη ΝΑΤΟϊκή χώρα για πάνω από τέσσερις μήνες επειδή πέρασαν εκ παραδρομής, κατά λίγα μέτρα στο έδαφός της και μάλιστα χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες».
Ο Πρωθυπουργός κάλεσε την Τουρκία «να επουλώσει την πληγή με την άμεση επιστροφή των δύο στρατιωτικών», ενώ έθεσε και το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας, λέγοντας πως «αποτελεί μόνιμη πληγή για τη Συμμαχία, το γεγονός ότι η γείτονάς μας επιμένει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο στην περιοχή και να επιδιώκει την εξαίρεσή του Αιγαίου από επιχειρησιακούς σχεδιασμούς, σε βάρος των συλλογικών μας δυνατοτήτων».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ