ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης για Β. Μακεδονία: Τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει συμμόρφωση στη Συμφωνία. ***** Μητσοτάκης για ψηφιακό σχολείο: Πρόκειται για επανάσταση στην Παιδεία. ***** Κ. Χατζηδάκης για προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Μήπως το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσφύγουν φέτος στους λογιστές; ***** Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα - Δύο παιδιά στο Νοσοκομείο. ***** Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο. ***** Κιβωτός του Κόσμου: Άρχισαν οι καταθέσεις στη δίκη του πατρός Αντωνίου για σωματικές τιμωρίες και απειλές στα παιδιά. ***** Μαζικά απειλητικά μηνύματα σε σχολεία της Κύπρου - Ψάχνει τον αποστολέα η Αστυνομία.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Για το Σκοπιανό τοποθετήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε σχετική ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κύκλοι του κ. Καραμανλή σημειώνουν ότι «η ομιλία της κας Μπακογιάννη αποτυπώνει με ακρίβεια το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων, με κατάληξη το Βουκουρέστι, όπως και τις ουσιώδεις διαφορές της από την πολιτική και την τακτική της σημερινής κυβέρνησης». Σημειώνεται ότι στη χθεσινή της ομιλία, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για μία κακή συμφωνία που είναι προϊόν παραχωρήσεων της ελληνικής πλευράς. Ειδικά για το ζήτημα της ιθαγένειας η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι η πάγια ελληνική θέση ήταν ότι αυτή έπρεπε να περιγραφεί ως «πολίτες της τάδε χώρας», ενώ για το ζήτημα της γλώσσας, ο χαρακτηρισμός της θα έπρεπε να συνδέεται με τη νέα ονομασία του κράτους.

Ολόκληρη η σχετική αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η εξής:






ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ