ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


Μικροένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών. Η μικροένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής, από σημείο κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής, καθώς σε εξέλιξη είναι συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος κατά της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ.



Από την άλλη πλευρά, θετικά αποτιμούν σε γενικές γραμμές τη συμφωνία Ελλάδας-πΓΔΜ οι πολίτες της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του πρακτορείου ΜΙΑ, Σάνια Ρίστοβσκα. Όπως ανέφερε, μιλώντας στη «Ναυτεμπορική», υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία, καθώς και την επόμενη ημέρα, ωστόσο δεν καταγράφηκαν μαζικές συγκεντρώσεις. Πρόσθεσε ότι το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO διοργανώνει συγκέντρωση κοντά στις Πρέσπες την Κυριακή, ενώ επεσήμανε πως η πλειονότητα των πολιτών της γειτονικής χώρας δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις εξελίξεις, καθώς εξακολουθεί να επιλέγει για διακοπές την Ελλάδα. 

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ