ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΠΑΪΑΤ: ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

«Οι δυνάμεις μας στον κόλπο της Σούδας είναι πιο κρίσιμες από ποτέ». Αυτό επεσήμανε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ενώ ανέφερε ότι τέσσερα πλοία φιλοξενήθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά λιμάνια της χώρα, στη Ρόδο, στη Σούδα, στον Πειραιά και πρόσφατα στην Κέρκυρα.
Στην ομιλία του στην 22η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση, που οργάνωσε ο Economist, ο κ. Πάιατ απέδωσε εύσημα στη χώρα μας που δαπανά τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για την αμυντική πολιτική. Σημείωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ εκτιμούν την προσπάθεια της Ελλάδας να συνεργαστεί με άλλους σημαντικούς παίκτες στην περιοχή, όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ.
Όσον αφορά στις εμπορικές διαμάχες, που έχουν ξεσπάσει, σχολίασε πως ΗΠΑ και Ε.Ε. συνεχίζουν να αποτελούν τους μεγαλύτερους συμμάχους στην παγκόσμια αγορά, καλύπτοντας το 1/3 του παγκόσμιου ΑΕΠ και με διμερείς συναλλαγές ύψους 1ος τρισ. δολαρίων.
Αναφερόμενος στο θέμα της ενεργειακής εξάρτησης της Ε.Ε., τόνισε πως το ερώτημα είναι πώς πετυχαίνεις την ενεργειακή διαφοροποίηση.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ