ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνδεσιμότητας με το internet. (Χαμηλές ταχύτητες έως μηδενικές). Η ενημέρωση γίνεται σε στιγμές που μας επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οποία τελέστηκε στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο κ. Μπουτάρης μετέβη στον Λευκό Πύργο, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, για την τελετή υποστολής της σημαίας από ποντιακό και στρατιωτικό τιμητικό άγημα.



Εκεί, οι συγκεντρωθέντες του επιτέθηκαν απρόκλητα, αρχικά λεκτικά, ζητώντας του να αποχωρήσει. Στη συνέχεια ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του ασκώντας και σωματική βία, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές και στο αυτοκίνητο του κ. Μπουτάρη.
Οι συνοδοί του Δημάρχου τον απομάκρυναν από τον χώρο, ενώ μετά την επίθεση, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.
ΑΜΠΕ



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ