ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΑΝΤΡΕΪ ΜΑΣΛΟΒ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένοπλη σύγκρουση στο Αιγαίο. Πρόκειται για δύο χώρες μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας», δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Σε συνάντηση που είχε με Έλληνες δημοσιογράφους, ο κ. Μάσλοβ εξήρε την υπεύθυνη στάση που έδειξε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσον αφορά την πρόσφατη ένταση στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση.  Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να γίνει μέσα στο 2018, έτος κατά το οποίο, όπως είπε, γιορτάζονται τα 190 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας.
Για τον αγωγό North Stream, επεσήμανε ότι για να προχωρήσει χρειάζονται ευρωπαϊκές εγγυήσεις και ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως η αγορά ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από την Τουρκία, δεν στρέφεται με κανένα τρόπο κατά της χώρας μας.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν και το αν τέθηκε το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών, ο κ. Μάσλοβ αρκέστηκε απλά να πει ότι δεν γνωρίζει το τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ηγετών, καθώς δεν ήταν παρών ο ίδιος και δεν δημοσιοποιήθηκαν οι συζητήσεις.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ