ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Για τακτική «εκ του ασφαλούς προκλητικότητας» από την πλευρά της Τουρκίας που εγκυμονεί κινδύνους, κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, αναφερόμενοι στο περιστατικό με το τουρκικό ελικόπτερο στη νήσο Ρω, δυτικά του Καστελόριζου.
«Δεν υπήρξε παραβίαση από το τουρκικό ελικόπτερο, λειτουργήσαμε προειδοποιητικά», ανέφεραν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, τονίζοντας πάντως ότι η «νυχτερινή πτήση με σβηστά φώτα πλησίον νήσων, αν και εντάσσεται στο πλαίσιο μιας τακτικής εκ του ασφαλούς προκλητικότητας από την πλευρά της Τουρκίας, εγκυμονεί κινδύνους ατυχήματος».
Όπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, το τουρκικό ελικόπτερο πετούσε στα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου με τα φώτα σβηστά, δεν παραβίασε εθνικό εναέριο χώρο, ωστόσο «λειτουργήσαμε προειδοποιητικά - αποτρεπτικά και το περιστατικό έληξε».
Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι δεν αξιολογείται ως μείζον το συμβάν διότι δεν υπήρξε παράβαση.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 23:30 τη Δευτέρα τουρκικό ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση κοντά στη νήσο Ρω και η ελληνική στρατιωτική φρουρά απάντησε με τροχιοδεικτικά πυρά προκειμένου να απομακρυνθεί.
Επιβεβαιώνοντας το συμβάν, πηγές από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σημείωσαν ότι πρόκειται για σύνηθες περιστατικό, πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από την Τουρκία ότι πλέον θα υπάρχει απάντηση.
ΑΜΠΕ



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ