ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΒΙΤΟΡ. ΓΚΑΣΠΑΡ (ΔΝΤ): ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η θέση του Ταμείου δεν έχει αλλάξει
Οι πρόσφατες τάσεις στην ελληνική οικονομία είναι ευνοϊκές, με τη γενική κατάσταση και τις προοπτικές να έχουν βελτιωθεί, δήλωσε ο Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Βιτόρ Γκασπάρ, ωστόσο, όπως τόνισε, η θέση του ΔΝΤ σχετικά με τις πολιτικές που χρειάζεται η Ελλάδα για να προχωρήσει δεν έχουν αλλάξει
«Όπως τόνισε χθες και ο επικεφαλής οικονομολόγος Μορίς Όμπσφελντ, επιμένουμε στην απαραίτητη ισορροπία μεταξύ των πολιτικών στην Ελλάδα και της ελάφρυνσης του χρέους και σε έναν συνδυασμό δημοσιονομικής προσαρμογής, διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ελάφρυνσης χρέους που είναι θεμελιώδους σημασίας κατά την άποψη μας για να υποστηρίξουμε την Ελλάδα σε μια βιώσιμη πορεία ανάπτυξης», συμπλήρωσε ο κ. Γκασπάρ, κατά την παρουσίαση της έκθεσης «Δημοσιονομικό Παρατηρητήριο» (Fiscal Monitor) στην έδρα του Ταμείου.
Ο κ. Γκασπάρ απέδωσε τη βελτίωση των εκτιμήσεων του ΔΝΤ για τα πρωτογενή πλεονάσματα στη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail»
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ