ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η πλευρά της πΓΔΜ στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την ελληνική αντιπροσωπεία, μετά την προσγείωση του ελληνικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.
Η άφιξη του κ. Κοτζιά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, το οποίο μέχρι πρότινος έφερε το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θεωρείται ιστορική και συμβολική, καθώς ήταν η πρώτη προσγείωση ελληνικού αεροσκάφους στην πρωτεύουσα της πΓΔΜ μετά από 12 χρόνια.
Στις προηγούμενες επισκέψεις του ο υπουργός Εξωτερικών μετέβαινε στα Σκόπια οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.
Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ, ενώ το πρωί της Παρασκευής αναμένεται η επίσημη συνάντηση των δύο υπουργών και των δύο αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών Εξωτερικών.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ