ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ Μ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Καταδικαστέα και απαράδεκτη χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου την επίθεση με γκαζάκια σε βάρος της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείσα αν υπήρξε στοχοποίηση της συζύγου του αρχηγού της Ν.Δ., ανέφερε ότι «είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και οποιαδήποτε πράξη βίας.Είναι άλλο μια τέτοια ενέργεια και άλλο να ελέγχεται κάποιος για το αν έχει offshore εταιρεία και αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό κράτος. Πρόκειται για τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την ηγεσία της χώρας και πρέπει να ελέγχεται. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο».



Αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis, σημείωσε ότι πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο σε διεθνές επίπεδο, το οποίο ερευνάται εδώ και δύο χρόνια από τις αμερικανικές αρχές. «Όσον αφορά τη χώρα μας, αρχικά υπάρχει πολιτική ευθύνη για το δυσανάλογο κόστος από τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων, με το οποίο επιβαρύνθηκε ο ελληνικός λαός. Οι ΑΝΕΛ λέμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε ό,τι έχει συμβεί και να δούμε σε ποια συμπεράσματα θα καταλήξει η Δικαιοσύνη όσον αφορά το κομμάτι των ποινικών ευθυνών», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «όταν μιλά περί ''κουκουλοφόρων'', γιατί πρόκειται για το νομικό καθεστώς προστασίας μαρτύρων, το οποίο ισχύει διεθνώς και στη χώρα μας από το 2001». Επεσήμανε, δε, ότι είναι σημαντικό να τηρηθεί η διαδικασία και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ