ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί, μετά την άκαρπη συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών, αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ, υπό τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, των Προεδρείων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ και της ΔΟΕ με τους υπουργούς Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ διατύπωσε την πρόταση με την οποία συνηγορούν η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Βρεφονηπιαγωγών να αποσυρθεί η διάταξη για την ένταξη των παιδιών 4 ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση από το Νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ή να υπάρξει η δυνατότητα δυνητικής εφαρμογής της.

Παράλληλα πρότεινε να συσταθεί άμεσα μία κοινή επιτροπή με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Αντικείμενο της επιτροπής θα είναι, όπως επισήμανε, η καταγραφή των προβλημάτων στις δομές και η αξιολόγηση των στατιστικών στοιχείων με στόχο να συζητηθούν πιθανές τροποποιήσεις και δυνατότητες ευελιξίας της προωθούμενης απόφασης προκειμένου να είναι εφαρμόσιμη, κατά τη μεταβατική περίοδο, η οποία από το υπουργείο προσδιορίζεται στα 3 χρόνια.

Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας αρνήθηκε την απόσυρση της επίμαχης διάταξης και δήλωσε την πρόθεση του να συσταθεί κοινή ομάδα εργασίας για την αξιολόγηση των προβλημάτων που προκύπτουν, κατόπιν όμως της ψήφισης του Νόμου.

Μετά την άρνηση του υπουργείου Παιδείας αποφασίστηκε το κλείσιμο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών σήμερα Δευτέρα, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και ακολούθως πορεία προς τη Βουλή, όπου θα κατατεθούν οι υπογραφές των χιλιάδων γονέων.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ