ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Περιγραφή του επεισοδίου στα Ίμια έκανε σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα. Όπως αναφέρει, η τουρκική ακταιωρός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερά πλευρά του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) ''090'' του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ''090'', ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.
ΑΜΠΕ



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ