ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης για Β. Μακεδονία: Τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει συμμόρφωση στη Συμφωνία. ***** Μητσοτάκης για ψηφιακό σχολείο: Πρόκειται για επανάσταση στην Παιδεία. ***** Κ. Χατζηδάκης για προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Μήπως το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσφύγουν φέτος στους λογιστές; ***** Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα - Δύο παιδιά στο Νοσοκομείο. ***** Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο. ***** Κιβωτός του Κόσμου: Άρχισαν οι καταθέσεις στη δίκη του πατρός Αντωνίου για σωματικές τιμωρίες και απειλές στα παιδιά. ***** Μαζικά απειλητικά μηνύματα σε σχολεία της Κύπρου - Ψάχνει τον αποστολέα η Αστυνομία.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Σε κάθειρξη 50 ετών καταδίκασε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, το Μικτό Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου που συνεδρίασε στη Χίο, 40χρονο ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του. Σε ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή καταδικάστηκε όμως και η μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με το σε βάρος της κατηγορητήριο γνώριζε για την κακοποίηση του παιδιού χωρίς να την καταγγείλει.
Η όλη υπόθεση διαδραματίσθηκε σε χωριό της Λέσβου. Όπως αποδείχθηκε στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δάσκαλος στο σχολείο όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι αντιλήφθηκε από τη συμπεριφορά του ότι κάτι συνέβαινε. Στη συνέχεια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του παιδιού έμαθε το τι ακριβώς υφίστατο και την έπεισε να προχωρήσει σε καταγγελία, όπως και την μητέρα του η οποία φοβόταν έως τότε την εν γένει συμπεριφορά του συζύγου της.
Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο πατέρας είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας και είχε αθωωθεί.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ