ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο: Υποβάλλεται σε εγχείρηση. ***** Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

SZ: «ΜΠΟΥΜ» ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Παρά τη διαρκή κρίση και τον περιβόητο κίνδυνο χρεοκοπίας η Ελλάδα βιώνει ένα μπουμ τουριστών», σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung (SZ).
«Ο ένας χρόνος των ρεκόρ διαδέχεται τον άλλο. Το 2016, 24 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα το πρώτο δεκάμηνο, το 2018 ενδέχεται η μικρή χώρα, που συνεχώς ταλαντεύεται προς το γκρεμό, να δεχθεί τον αριθμό ρεκόρ των 30 εκατ. τουριστών. Κυρίως οι Γερμανοί προσελκύονται από την Ελλάδα, το 2016 βρίσκονταν στην πρώτη θέση με 3,6 εκατ. επισκέπτες. Τους ενθουσιάζει η ελληνική αρχαιότητα κι αυτό που λείπει στη Γερμανία, ο ήλιος, η ζέστη και το απίστευτο γαλάζιο της θάλασσας. Η Ελλάδα επωφελείται όμως και από την τεταμένη κατάσταση στην Τουρκία, την Αίγυπτο και την Τυνησία, όπως και από το ότι το σενάριο τρόμου, η έξοδος της χώρας από το ευρώ και την Ε.Ε, έχει βγει οριστικά εκτός συζήτησης».


H εφημερίδα περιγράφει και τη θετική επίδραση του Αλέξη Τσίπρα «από τότε που μετέτρεψε στο αντίθετο τις μεγαλόστομες υποσχέσεις του και συνεχίζει να κυβερνά».... «Ο τουρισμός, η ατμομηχανή της οικονομίας, έχει ανοιχτό δρόμο μπροστά τους. Ακόμη και το προσφυγικό δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το μπουμ. Στη Λέσβο και τη Χίο καταγράφεται αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών παρά τα προσφυγικά καταλύματα», αναφέρεται στο δημοσίευμα. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ