ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΤΟΡ ΚΟΝΣΤΑΝΣΙΟ: ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ESM ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν πειστικά επιχειρήματα για την μετατροπή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) σε ένα επωνομαζόμενο Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βίτορ Κονστάνσιο.
Όπως σχολίασε, ο ίδιος θα διατηρούσε τον ESM ως έχει, «με τα καθήκοντά του, τα οποία εκτελεί καλά». «Δεν βλέπω επιχειρήματα για την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου και τη δημιουργία μιας νέας οντότητας, μειώνοντας τον ρόλο της Κομισιόν», συμπλήρωσε ο κ. Κονστάσιο.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, ακόμα και μετά την απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει στο ήμισυ τις αγορές ομολόγων της, αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα, ο κ. Κονστάνσιο σημείωσε πως δεν αποκλείει η νομισματική πολιτική να συνεχίσει να είναι «πολύ διευκολυντική για πολύ καιρό».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ