ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει η αγορά, καθώς σήμερα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στα μικρά εμπορικά καταστήματα από τις 11:00 έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων θα κλείσουν στις 20:00 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και τις επόμενες δύο Κυριακές. Για σήμερα πάντως, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία.
Οι εμποροϋπάλληλοι σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους ότι για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 12:00, στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ