ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο: Υποβάλλεται σε εγχείρηση. ***** Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού υπουργών και υφυπουργών ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο στην Ελευσίνα. Η διεξαγωγή του αποφασίστηκε αμέσως μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή στα μέσα Νοεμβρίου. Γι' αυτό αναμένεται να τεθούν τα ζητήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας και της αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και ευρύτερα θέματα της περιοχής όπως εκείνα των χωματερών, της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, το Συνέδριο θα πρέπει να καταλήξει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις και στοχεύσεις για τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Οι εργασίες θα ανοίξουν με ομιλία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και στη συνέχεια θα μιλήσουν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.

Στις συνεδρίες της Κυριακής θα τοποθετηθούν, οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υποπυργός Ναυτιλίας  Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και ο δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόρης Σταμούλης.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα κλείσουν το απόγευμα της Κυριακής, με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ