ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Υπάρχει συμφωνία με τη Φώφη Γεννηματά να γίνει η τηλεοπτική μονομαχία, την Πέμπτη, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο Fm", ζήτησε ισχυρή πολιτική ανανέωση και όχι πολιτική αλλαγή, η οποία, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε δεν διαγράφει τίποτα.
Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για μετεκλογικές συνεργασίες, εφόσον υπάρξουν προγραμματικές συμφωνίες, τόνισε ότι δεν δέχθηκε πιέσεις για να αναβληθεί ο δεύτερος γύρος και υπογράμμισε ότι πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να μην είναι μια απλή συσπείρωση εκλογών.
Αναφερόμενος στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, το χαρακτήρισε "επικοινωνιακό πυροτέχνημα" της κυβέρνησης.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ