ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Καιρός: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο - Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. ***** Άγιο Φως: Φτάνει το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Στα Ιεροσόλυμα ελληνική αντιπροσωπεία. ***** Ισραήλ: Προσφεύγει στον ΟΟΣΑ κατά του εμπορικού μποϊκοτάζ της Τουρκίας. ***** Γάζα: Ξανά στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Μια εβδομάδα προθεσμία έχει δώσει το Ισραήλ. ***** Οι Χούθι απειλούν τώρα, πλοία στη Μεσόγειο. ***** «Εξέγερση» στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Μετά τους φοιτητές, επαναστατούν και οι αγανακτισμένοι γονείς που πληρώνουν - Οι γονείς πληρώνουν έως και 90.000 δολάρια ετησίως, και είναι έξαλλοι με τις Διοικήσεις των Πανεπιστημίων.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

«Αγωνίζομαι για τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσω, αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'' και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι «το αριστερός ή δεξιός είναι μια ταμπέλα που τις περισσότερες φορές δεν λέει από μόνη της τίποτα». «Και ο κ. Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την Ακροδεξιά» σημειώνει και προσθέτει: «Ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας».
Ερωτηθείς για το αν η ημερομηνία των εκλογών για τον νέο φορέα δυσκολέψει τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη τονίζει ότι «κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών». «Δεν δέχθηκαν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και στη συνέχεια απαίτησαν ο πρώτος γύρος των εκλογών, να γίνει την ημέρα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αθήνα» αναφέρει. Εκτιμά ωστόσο ότι «όλα αυτά δεν θα εμποδίσουν τους πολίτες να φτάσουν στις κάλπες». «Θα τρέξουμε λίγο παραπάνω και θα τα προλάβουμε όλα» τονίζει.
Εκφράζει τέλος την πεποίθηση ότι ο νέο φορέας «δεν θα είναι μια πρόσθεση, αλλά ένας πολλαπλασιασμός που θα παράγει ένα εντελώς νέο κόμμα» και προσθέτει: «Όλο αυτό που έχει γίνει στη χώρα δεν σώζεται με έναν. Θα χρειαστούν πολλοί και ενωμένοι».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ