ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο: Υποβάλλεται σε εγχείρηση. ***** Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΣΙΔΝΕΪ: ΕΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πάνω από έξι άτομα τραυματίστηκαν σε κεντρικό δρόμο στο Σίδνεϊ όταν ο οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πεζούς. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένα μωρό σε καρότσι, ενώ ένας άνθρωπος είναι σε σοβαρή κατάσταση. 
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε εστιατόριο στη Βικτόρια Στριτ, Τσάτσγουντ, μια περιοχή με καταστήματα και οικίες στη βόρεια πλευρά της πόλης.
Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, το συμβάν δεν συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας.
ΑΜΠΕ/Reuters
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ