ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΑΣΟΚ: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας απόπειρα των δύο κομμάτων να εμπλέξουν το Κίνημα «στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση τους». «ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει και θα έχει την δίκη του αυτόνομη πορεία ,ότι το πολιτικό παιχνίδι γίνεται ντέρμπι για τρεις. Σήμερα με την βοήθεια των άμεσα και έμμεσα ελεγχόμενων από αυτούς εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιχειρούν και πάλι να μας εμπλέξουν στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση τους. Εμφανίζοντάς μας μάλιστα και διχασμένους» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει: 
«Δεν θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει νέους διχασμούς, που εκτρέπουν τον δημόσιο διάλογο από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι η ταύτιση κομμουνισμού και ναζισμού είναι ανιστόρητη» σημειώνοντας ωστόσο ότι: «Τα ιστορικά αποδεδειγμένα εγκλήματα και του ναζισμού και του σταλινικού καθεστώτος βρίσκουν όλους μας αντίθετους». «ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας ,για να αποφύγουν την συζήτηση για το παρόν και το μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ