ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Αχρείαστη η έλευση Ράμα - «Δεν πρέπει να αναβληθεί η επίσκεψη, πρέπει να διατηρούνται ανοιχτοί δίαυλοι», δηλώνει για το ταξίδι στην Τουρκία, στη σκιά της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί. ***** Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα - «Ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι κούριερ». ***** Στο Καλπάκι Ιωαννίνων την Πέμπτη ο Κασσελάκης - Επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά της Β. Ηπείρου - Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι κλεισμένος στον «γυάλινο πύργο» της «Μαξίμου Α.Ε.». ***** Ν. Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Όσο χαριεντίζονται με τον σουλτάνο, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. ***** Θεσσαλονίκη: 34χρονη εγκυμονούσα, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, που συνελήφθη για σωματική βλάβη εναντίον της. ***** Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο 6χρονη μετά από επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία. ***** Γερμανία: Στο πλευρό των φοιτητικών καταλήψεων πάνω από 100 Καθηγητές και διδάσκοντες. ***** Η Δύση πρέπει να ξεκινήσει διάλογο με τη Ρωσία, δηλώνει Αμερικανός εμπειρογνώμονας.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: «ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ VD

Με πολλή και σκληρή δουλειά το Σαββατοκύριακο η ελληνική αντιπροσωπεία θα προετοιμαστεί για την επανέναρξη τη Δευτέρα των εργασιών της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο ζήτημα των Εγγυήσεων και της Ασφάλειας. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση των σημερινών διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων μερών, μετά τη χθεσινή καταλυτική συμμετοχή του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες
Ο κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε τον κ. Γκουτέρες «εξέχουσα προσωπικότητα στη διεθνή σκηνή», λέγοντας ότι ένιωσε τυχερός «που μπορέσαμε χθες να συνεργαστούμε σε μία πάρα πολύ καλή κατεύθυνση για το Κυπριακό». «Η διαδικασία θα προχωρήσει. Τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε: «Έχουμε πει να απαντηθούν δύο θεμελιακά ερωτήματα και να σπάσουμε αυτά τα ερωτήματα σε σειρά απαντήσεων. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει στην ομάδα μας, την Ελληνική Αντιπροσωπεία, αλλά και στην Κυπριακή Αντιπροσωπία, πάρα πολλή και σκληρή δουλειά. Όμως, όπως ξέρετε, δεν φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, αρκεί να είναι χρήσιμη για τη χώρα».
Σε δήλωση που εξεδωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Γ.Γ. του ΟΗΕ, αναφέρεται πως έχει επιτευχθεί μια «σαφής κατανόηση» επιτευχθεί στις συνομιλίες ανάμεσα στους ηγέτες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων αναφορικά με το τι χρειάζεται για να επιτευχθεί μια συνολική συμφωνία για την επανένωση του νησιού.
Ο Γκουτέρες, ο οποίος έφθασε την Παρασκευή στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, δήλωσε πως είχε το ίδιο βράδυ μια «θετική και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα» συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου. «Προέκυψε πως υπάρχει σαφής κατανόηση των ουσιωδών στοιχείων ενός πακέτου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνολική διευθέτηση στην Κύπρο», αναφέρει ο εκπρόσωπος του κ. Γκουτιέρες στη δήλωση. «Ο γενικός γραμματέας παραμένει πλήρως δεσμευμένος σ' αυτές τις προσπάθειες για να προσφερθεί στο λαό της Κύπρου μια συνολική διευθέτηση» καταλήγει.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ