ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΝΤΕΝΟ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μοσκοβισί: Δεν τίθεται θέμα παράτασης του προγράμματος Ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο , έβαλε « πάγο » στα σενάρια παράταση...

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ NOOR1

Το απόγευμα θα συζητηθεί στη Βουλή το θέμα της επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ευθύμη Γιαννουσάκη, καθώς και οι καταγγελίες για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr One».
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα παραπάνω ζητήματα. Ειδικότερα, στις 17:00 ο κ. Καμμένος θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θα παραθέσει στοιχεία και θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις, ενώ την ίδια ώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Η κυβέρνηση, όπως φάνηκε και από τις τελευταίες τοποθετήσεις στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, παρέχει πλήρη κάλυψη στις κινήσεις του κ. Καμμένου και συνδέει τη Ν.Δ. με συγκεκριμένο επιχειρηματία, τον οποίο προσπαθεί να προστατεύσει. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει ότι είχε συνομιλίες με τον κ. Γιαννουσάκη, προκειμένου να τον παροτρύνει να καταθέσει και να αποκαλύψει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από το «Noor1», το οποίο μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη. 
Μετά τον κ. Καμμένο, τον λόγο θα πάρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού σχετικά με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ