ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ»


Δεν θα συμμετέχουμε σε κυβερνήσεις που οδηγούν 
τη χώρα σε νέα αδιέξοδα
«Επιδιώκω με κάθε τρόπο τη συνεννόηση, αλλά η συνεννόηση απαιτεί ειλικρίνεια» σημειώνει σε συνέντευξή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη ΓεννηματάΗ κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της δεν προτίθεται να συμμετέχει σε κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε αδιέξοδα, ενώ πραγματοποίησε ακόμη μια φορά επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. σημειώνοντας πως για εκείνους είναι βολικό να υπάρχει ένα μαύρο πρόβατο που ευθύνεται για όλα.
«Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να μεταφέρω το κοινό αίσθημα στην πρόσφατη  συζήτησή μου με τον Πρωθυπουργό. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και αυτό που ακούω είναι τη φωνή απόγνωσης της ελληνικής οικογένειας που έχει κάνει τόσες θυσίες και δεν αντέχει άλλο, που δεν βλέπει φως, πραγματική ελπίδα και προοπτική και δεν της αξίζει αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται να καλλιεργούνται ψεύτικες ελπίδες για επικοινωνιακούς λόγους» σημειώνει στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ1 η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαραταξης.
Παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει πως ενώ ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε μια αποτυχημένη διαπραγμάτευση, προσπαθεί να δημιουργήσει τις εντυπώσεις στον ελληνικό λαό ότι όλα βαίνουν καλώς. «Είμαι άνθρωπος της συνεννόησης, επιδιώκω τη συνεννόηση και πιστεύω ότι μόνο μέσα από τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων μπορεί να υπάρξει λύση αυτή τη στιγμή για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια εθνική γραμμή για τον τόπο. Όμως η συνεννόηση απαιτεί ειλικρίνεια. Να τελειώνουμε λοιπόν με τα κλισέ της αντιμνημονιακής ρητορείας και να δούμε ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες και προοπτικές της χώρας».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ