ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ: «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ»

Τ ην ανάγκη να υπάρξει πλήρης εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, μεταξύ των οποίων είναι και τα μέτρα που νομοθετήθηκαν για τις συντάξεις, επισ...

H Eπιτροπή Προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής ενέκρινε σε σημερινή της συνεδρίασή της και τυπικά την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα. Χωρίς ψηφοφορία, καθότι δεν υπήρξε κάποια ένσταση για την εκταμίευση από τις κοινοβουλευτικές ομάδες, η Επιτροπή διαβεβαίωσε ότι η εκταμίευση πληροί τα κριτήρια του δανειακού προγράμματος.

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το «επιτακτικό αίτημα» για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών επανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως πρόκειται για αίτημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Όσον αφορά τα πρόσφατα μέτρα, τα οποία ψηφίστηκαν από τη Βουλή, εκτίμησε ότι «ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου θα καταπέσουν στα δικαστήρια». «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν και εν γνώσει τους ψήφιζαν κάτι το οποίο είναι αντισυνταγματικό» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στη συνέχεια, η κα Μπακογιάννη υποστήριξε: «Τα νέα μέτρα δεν υπήρχαν πάνω στο τραπέζι πέρυσι την άνοιξη» και σημείωσε ότι «εκτός από τη Ν.Δ., για 4ο μνημόνιο μίλησε και ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος έχει καμιά φορά την τάση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους».
Όσον αφορά το αυριανό Eurogroup, εξέφρασε την ελπίδα επίτευξης μίας οριστικής λύσης, σπεύδοντας να διευκρινίσει ωστόσο, ότι θεωρεί πως «θα υπάρξει μόνο οδικός χάρτης για το πώς θα πάμε στη ρύθμιση». 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ