ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΒΟΥΛΗ: ΔΕΚΑ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΒΟΥΛΗ: ΔΕΚΑ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
Με δέκα κάλπες, μία για κάθε πολιτικό πρόσωπο το όνομα του οποίου εμπλέκεται στη δικογραφία της Novartis, θα γίνει η ψηφοφορία της Τετάρτης για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Η πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για μυστική ψηφοφορία κατά πρόσωπο, σε 10 ή 1 κάλπη, για τα 10 πολιτικά πρόσωπα εγκρίθηκε με ψήφους 14 έναντι 8. Απορρίφθηκε η πρόταση της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να μπουν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα, πρόταση που υποστηρίχθηκε και από το ''Ποτάμι'' και την Ένωση Κεντρώων. Υπέρ της πρότασης του Προέδρου της Βουλής τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του ΚΚΕ.
Όλη η σημερινή διαδικασία στην Βουλή, στην ειδική σελίδα μας με συνεχή ροή.


Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το «επιτακτικό αίτημα» για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών επανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως πρόκειται για αίτημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Όσον αφορά τα πρόσφατα μέτρα, τα οποία ψηφίστηκαν από τη Βουλή, εκτίμησε ότι «ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου θα καταπέσουν στα δικαστήρια». «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν και εν γνώσει τους ψήφιζαν κάτι το οποίο είναι αντισυνταγματικό» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στη συνέχεια, η κα Μπακογιάννη υποστήριξε: «Τα νέα μέτρα δεν υπήρχαν πάνω στο τραπέζι πέρυσι την άνοιξη» και σημείωσε ότι «εκτός από τη Ν.Δ., για 4ο μνημόνιο μίλησε και ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος έχει καμιά φορά την τάση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους».
Όσον αφορά το αυριανό Eurogroup, εξέφρασε την ελπίδα επίτευξης μίας οριστικής λύσης, σπεύδοντας να διευκρινίσει ωστόσο, ότι θεωρεί πως «θα υπάρξει μόνο οδικός χάρτης για το πώς θα πάμε στη ρύθμιση». 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ