ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

« Μ όνο μέσα από τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις όπως της Λοζάνης , μπορούμ...

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες
Αυξήθηκε σε τουλάχιστον 230 ο αριθμός των Παλαιστινίων που τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. «Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το «επιτακτικό αίτημα» για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών επανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως πρόκειται για αίτημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Όσον αφορά τα πρόσφατα μέτρα, τα οποία ψηφίστηκαν από τη Βουλή, εκτίμησε ότι «ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου θα καταπέσουν στα δικαστήρια». «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν και εν γνώσει τους ψήφιζαν κάτι το οποίο είναι αντισυνταγματικό» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στη συνέχεια, η κα Μπακογιάννη υποστήριξε: «Τα νέα μέτρα δεν υπήρχαν πάνω στο τραπέζι πέρυσι την άνοιξη» και σημείωσε ότι «εκτός από τη Ν.Δ., για 4ο μνημόνιο μίλησε και ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος έχει καμιά φορά την τάση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους».
Όσον αφορά το αυριανό Eurogroup, εξέφρασε την ελπίδα επίτευξης μίας οριστικής λύσης, σπεύδοντας να διευκρινίσει ωστόσο, ότι θεωρεί πως «θα υπάρξει μόνο οδικός χάρτης για το πώς θα πάμε στη ρύθμιση». 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ