ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Μεγάλο ζητούμενο των εκλογών η πολιτική σταθερότητα. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να θωρακίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. ***** Μεϊμαράκης: Η Ελλάδα έχει ισχυρή φωνή στην Ευρώπη, το 2019 ήμασταν το «μαύρο πρόβατο». ***** Μαρινάκης: Η Κυβέρνηση πιστεύει στον διάλογο με την Τουρκία - Ιδιωτική η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα. ***** Ρέντης: Παραδόθηκε ένας ύποπτος για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη. ***** Βραυρώνα: Βρέθηκε νεκρό το βρέφος σε χωματερή - Υπό κράτηση οι γονείς. ***** Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέρφια από το νοσοκομείο - Είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή. ***** ΗΠΑ: Η Αστυνομία εκκένωσε τους φιλοπαλαιστίνιους καταυλισμούς στο MIT και το Πανεπιστήμιο Πενσιλβάνιας. ***** Γκουτέρες: «Στην κόψη του ξυραφιού» η κατάσταση στη Ράφα. ***** Το ισραηλινό Υπουργικό ΣΑ ενέκρινε «μετρημένη διεύρυνση» της επιχείρησης στη Ράφα.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΓΣΕΒΕΕ: ΒΑΝΑΥΣΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Την έντονη αντίθεσή της στον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες εκφράζει η ΓΣΕΒΕΕ, επισημαίνοντας ότι πλήττεται βάναυσα η μικρή και η μεσαία επιχειρηματικότητα. Όπως αναφέρει, μετά την εισαγωγή του μέτρου για την απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ένα επαχθέστερο μέτρο έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της στοχοθεσίας εγχώριων και αλλοδαπών συμφερόντων.
Σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ, η νέα ρύθμιση που θέτει ως βάση υπολογισμού της ασφαλιστικής εισφοράς το μικτό και όχι το καθαρό εισόδημα του επαγγελματία, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στην εθνική οικονομία. «Οι θεσμοί, που διαρρήγνυαν όλους τους προηγούμενους μήνες τα ιμάτια τους για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και τη μειωμένη προσέλκυση επενδύσεων, πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιότυπο πόλεμο απέναντι στις εγχώριες μικρές επιχειρήσεις» σημειώνει η Συνομοσπονδία, προσθέτοντας ότι δεν εξηγείται αλλιώς η σπουδή να ζητήσουν νέες παρεμβάσεις στο ύψος των εισφορών, ενώ παράλληλα συνομολογούν περικοπές στις συντάξεις και το αφορολόγητο. Όπως εκτιμά, ουσιαστικά, μέσα από την εξόντωσή των μικρών επιχειρήσεων επιδιώκουν τον τελικό στόχο, τη αναδιανομή του μεριδίου αγοράς σε συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων.
Αναφέρει ακόμη ότι με πρόσχημα την επίτευξη βιωσιμότητας του ασφαλιστικού, και την βελτίωση της εισπραξιμότητας του νέου συστήματος, και παρά τις αιτιάσεις όλων των παραγωγικών φορέων για τις υπέρογκες επιβαρύνσεις του ασφαλιστικού νόμου 4387/2016 στα μεσαία εισοδήματα, η κυβέρνηση και οι θεσμοί αποφάσισαν να διορθώσουν προς το χειρότερο το μαθηματικό τύπο υπολογισμού, οδηγώντας σε αυξήσεις έως και 30%.
Η ΓΣΕΒΕΕ θεωρεί ότι οποιαδήποτε, ακόμη και οριακή επιβάρυνση στις επιχειρήσεις, οδηγεί στην ερημοποίηση του παραγωγικού ιστού, την έξοδο από το επάγγελμα, τον πολλαπλασιασμό φαινομένων άτυπης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Καταλήγοντας, καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει «αυτήν την ανορθολογική και επονείδιστη ρύθμιση» και επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ