ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σήμερα στην Άγκυρα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο τα «ήρεμα νερά». ***** Στ. Κασσελάκης: Περιοδεία σε Καρδίτσα και Λάρισα. ***** Παιανία: Πούλμαν έπεσε σε κολώνα στη Λαυρίου - Προβλήματα στην κυκλοφορία ***** Μόνο «χάος», «αναρχία» και επιστροφή της Χαμάς θα επιφέρει η εισβολή στη Ράφα, δηλώνει ο Μπλίνκεν. ***** Σαρλ Μισέλ: Απαράδεκτες οι εντολές για εκκένωση της Ράφα. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία προελαύνει στην περιφέρεια Χάρκοβο. ***** Εκατοντάδες μέτωπα πυρκαγιάς στον Καναδά: Χιλιάδες απομακρύνονται από τα σπίτια τους.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Tη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη 13:00, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Δήμο Παύλου Μελά, όπου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του Σχεδίου Παραχώρησης του Στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες.
Στις 15:00, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ