ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ - ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Καμία διαφοροποίηση δεν υπήρξε στις θέσεις της Άγκυρας αναφορικά με το θέμα της ασφάλειας ενόψει της Διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του. Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Μελβούτ Τσαβούσογλου θα συναντηθούν ξανά την παραμονή της Διάσκεψης.

Η χθεσινή 95λεπτη συνάντησή τους, κατά τη διάρκεια προγεύματος εργασίας διεξήχθη σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, χωρίς όμως να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές, όπως δήλωσε διπλωματική πηγή. «Δεν υπήρχε κάποια νέα εξέλιξη, συνεπώς βρισκόμαστε περίπου στα ίδια με πριν. Προχωρούμε και συνεχίζουμε τις συζητήσεις», ανέφερε η ίδια πηγή. Η Άγκυρα  αντιτάσσει την ασφάλεια των  Τουρκοκυπρίων και τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα και η Αθήνα αντιπαραθέτει ότι ο κατοχικός στρατός θα προκαλεί παρά θα λύσει το πρόβλημα.



Σύμφωνα με διπλωματικές πληροφορίες, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν πρόκειται να παρευρεθεί στη διάσκεψη της Γενεύης αν και καταβάλλεται προσπάθεια από τα Ηνωμένα Έθνη να αλλάξει γνώμη. Η Τουρκία θα εκπροσωπηθεί από τον Πρωθυπουργό  Μπιναλί Γιλντιρίμ.  Πιθανότητα πριν τις 12 Ιανουαρίου θα  υπάρξει νέα υψηλού επιπέδου ελληνοτουρκική συνάντηση και ίσως και κοινή συνάντηση των τριών ΥΠΕΞ των εγγυητριών χωρών (Ελλάδα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία).



Ο Νίκος Κοτζιάς, κατά την παραμονή του στην Νέα Υόρκη, είχε αλλεπάλληλες. Συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, τον ειδικό διαμεσολαβητή για την ονομασία της πΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς και τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του νεοεκλεγέντα Αμερικανού Προέδρου, Μάικλ Φλιν

Στην πρώτη συνάντηση Έλληνα  αξιωματούχου με στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τράμπ παραβρέθηκαν, η αναπληρώτρια του, Κέιτ ΜακΦάρλαν, ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους και ο αναπληρωτής βοηθός του Ντόναλντ Τράμπ, Τζόρτζ Τζιτζίκος. Κατά τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον κ. Φλιν τέθηκε και το ζήτημα της οικονομίας, ενώ ο Νίκος Κοτζιάς ζήτησε μετά την ορκωμοσία της νέας αμερικανικής κυβέρνησης να δρομολογηθούν επισκέψεις στις ΗΠΑ, τόσο του ίδιου όσο και του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ αμέσως μετά το πέρας των επαφών σε συνέντευξη Τύπου έκανε ένα απολογισμό της μονομερούς επίσκεψης του στην Νέα Υόρκη και τόνισε ότι ήταν πολύπλευρα επιτυχημένη.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ