ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα είναι επικεφαλής της αποστολής της Ε.Ε. στην πολυμερή διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό τόνισε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, υπενθυμίζοντας ότι ο ρόλος της Ε.Ε. θα είναι ρόλος παρατηρητή στη διάσκεψη. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει την πλήρη σύνθεση της αποστολής της Ε.Ε. στις 12 Ιανουαρίου στη Γενεύη.
Όπως τόνισε οι λόγοι της παρουσίας της Ε.Ε. στις συνομιλίες για το Κυπριακό, σε ανώτατο επίπεδο, είναι προφανείς. «Υπάρχει σαφής εντολή από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», ανέφερε ο Μ. Σχοινάς, σημειώνοντας ότι ο Γιούνκερ θα εκπροσωπήσει την Ε.Ε. στη διάσκεψη, καθώς αυτός βρισκόταν σε επαφή με τους δύο ηγέτες, όλο το τελευταίο διάστημα.
Υπενθύμισε ότι τα προηγούμενα χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο πρόεδρός της είχαν ορίσει τον Πίτερ Βανούφελ ως εκπρόσωπο της Ε.Ε. για να βοηθήσει στις συνομιλίες για το Κυπριακό. Η Επιτροπή έχει επενδύσει πολύ χρόνο, προσπάθεια και πόρους, προκειμένου να βοηθήσει την τουρκοκυπριακή κοινότητα να φτάσει το επίπεδο συμμόρφωσης που απαιτεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο, πρόσθεσε. Εξέφρασε δε την εμπιστοσύνη της Επιτροπής στους δυο ηγέτες των κυπριακών κοινοτήτων, ότι θα συνεχίσουν τις συνομιλίες και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την ολοκλήρωσή τους.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ