ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 21 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις, 21 προσαγωγές, ένα καμένο αυτοκίνητο και ένας τραυματίας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε  στο 401, συνθέτουν τον απολογισμό των επεισοδίων, τα οποία σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή παρέμενε τεταμένη μέχρι αργά το βράδυ, καθώς ομάδες ατόμων, κατά διαστήματα, εκτόξευαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες «απαντούσαν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Η ένταση ξεκίνησε περίπου στις 19:00, όταν ομάδα ατόμων άναψε φωτιές σε κάδους στην οδό ΣτουρνάρηΕν συνεχεία, ομάδες των αντιεξουσιαστών έστησαν οδοφράγματα σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας παράλληλα μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκοταν στην περιοχή. Των επεισοδίων είχε προηγηθεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας από συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της Αριστεράς, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Γ. Καμίνης: Να αναλάβει τις ευθύνες της η πολιτική ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη

«Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της», καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
«Ευθύνες για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε ασφυκτικό κλοιό τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανεπάρκειας από την άλλη», συμπληρώνει ο κ. Καμίνης, σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.
«Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια, για μία ακόμη φορά, σε πεδίο μάχης», σχολιάζει ο Δήμαρχος Αθηναίων και προσθέτει: «Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός ΕΛ.ΑΣ. να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες που έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ