ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Ραϊσί - Μεταβατικός Πρόεδρος ο Μοχάμαντ Μοχμπέρ - Συλλυπητήρια Γ. Γεραπετρίτη. ***** Σι Τζινπίνγκ για Ραϊσί: Μεγάλη απώλεια για το Ιράν - Η Κίνα έχασε έναν καλό φίλο. ***** Πούτιν: Αξιόλογος ηγέτης ο Ραΐσι, πραγματικός φίλος της Ρωσίας. ***** Λαβρόφ: Αληθινοί πατριώτες Ραΐσι και Αμπντολαχιάν. ***** Ερντογάν: «Είμαστε στο πλευρό του φίλου και αδελφού ιρανικού λαού». ***** Κ. Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες παραδίδουμε στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο Μετρό.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018

«Φρένο» στα σενάρια περί αναπροσαρμογής των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος έως το 2018 βάζει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η Αθήνα μπορεί να «πιάσει» τον στόχο του 1,75% για το 2017.  
Μιλώντας στο πρακτορείο MNI, ο κ. Ντομπρόβσκις τόνισε ότι οι απαισιόδοξες προβλέψεις του ΔΝΤ δεν δικαιολογούνται, ωστόσο πρόσθεσε ότι η Ε.Ε. εργάζεται εκτιμώντας πως το ΔΝΤ θα συμμετάσχει ενεργά στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα. Πάντως, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο κ. Ντομπρόβσκις παραδέχθηκε ότι η έκθεση βιωσιμότητας του χρέους παραμένει σημαντικό ζήτημα, πάνω στο οποίο πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στο ταμείο και την Ε.Ε.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε «αντιπαραγωγικό» το ενδεχόμενο αλλαγής των στόχων που έχουν τεθεί για το πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι το 2018, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα αλλάξουν, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει αρκετά δυναμικά του χρόνου, εφόσον εφαρμοστεί το πρόγραμμα.
Μιλώντας για το χρέος, είπε ότι θα συζητηθεί στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, με την Κομισιόν να αναμένει κάποια βραχυπρόθεσμα μέτρα να αποσαφηνιστούν περαιτέρω. Διευκρίνισε ωστόσο ότι οι δανειστές είναι εκείνοι που θα λάβουν τις οριστικές αποφάσεις.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε και στη δεύτερη αξιολόγηση, κάνοντας λόγο για «αρκετά ανοιχτά ζητήματα», μεταξύ των οποίων οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας. Επέμεινε, ωστόσο, ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% το 2017 είναι εφικτός.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ