ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σήμερα στην Άγκυρα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο τα «ήρεμα νερά». ***** Στ. Κασσελάκης: Περιοδεία σε Καρδίτσα και Λάρισα. ***** Παιανία: Πούλμαν έπεσε σε κολώνα στη Λαυρίου - Προβλήματα στην κυκλοφορία ***** Μόνο «χάος», «αναρχία» και επιστροφή της Χαμάς θα επιφέρει η εισβολή στη Ράφα, δηλώνει ο Μπλίνκεν. ***** Σαρλ Μισέλ: Απαράδεκτες οι εντολές για εκκένωση της Ράφα. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία προελαύνει στην περιφέρεια Χάρκοβο. ***** Εκατοντάδες μέτωπα πυρκαγιάς στον Καναδά: Χιλιάδες απομακρύνονται από τα σπίτια τους.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 1940 - 1944


Συλλογή από το Φωτογραφικό Αρχείο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, (ΓΓΕΕ), που καλύπτει τον πόλεμο, την Κατοχή, την Αντίσταση και την Απελευθέρωση, μια μεγάλη ενότητα φωτογραφιών τις οποίες συνέλεξε η τότε «Ελληνική Υπηρεσία Ενημέρωσης», ενότητα που προσεγγίζει τις 5.000 φωτογραφίες, πολλές εκ των οποίων πρωτότυπες και ανέκδοτες. Η «Ελληνική Υπηρεσία Ενημέρωσης», όπως τότε ονομαζόταν η υπηρεσία, έδωσε τη δική της μάχη στη διάρκεια του πολέμου, προβάλλοντας όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που αντιστάθηκαν στους κατακτητές.

Στο χώρο υποδοχής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα) φιλοξενείται, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η φωτογραφική έκθεση «Πρόσωπα του Πολέμου. Ελλάδα 1940-1944: Από την Κατοχή στην Απελευθέρωση», η οποία επιχειρεί να αφηγηθεί την τραγωδία και το έπος του πολέμου, μέσα από συνολικά σαράντα (40) φωτογραφίες, οργανωμένες στις εξής πέντε (5) ιστορικές Ενότητες: Στο Μέτωπο, Ο Λιμός της Κατοχής, Αντίσταση και Αντάρτικο, Συνέπειες του Πολέμου και Απελευθέρωση. 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ