ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Πήρε μέρος στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Για «ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στην επιστολή της Κομισιόν για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Βούτσης εκφράζει τον προβληματισμό του για το ύφος και την απολυτότητα της επιστολής και την χαρακτηρίζει «ανοικτή και εκτός ορίων υποστήριξη» προς τον πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ανδρέα Γεωργίου.


Παράλληλα, ασκεί κριτική στον κ. Γεωργίου, τον οποίο αποκαλεί «αμφιλεγόμενο πρόσωπο», καθώς «ταυτόχρονα με τη θέση του ως επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ ήταν και υπάλληλος του ΔΝΤ για να συμπληρώσει τα συντάξιμά του χρόνια».
Όσον αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επικρίνει όσους μέμφονται την κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν αναλογίζονται ότι επί 20 χρόνια υπήρξε ένα παράνομο πεδίο».
Καταλήγοντας, ο κ. Βούτσης αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ενώ όσον αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις καλεί το Βερολίνο «να τακτοποίηση τους λογαριασμούς με το παρελθόν».
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ