ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Οι «Μακεδονομάχοι» της Ν.Δ. που έγιναν τώρα «σημαιοφόροι» της Συμφωνίας των Πρεσπών! ***** Αστυνομική επιχείρηση στη Νομική για εκκένωση κατάληψης - 27 προσαγωγές. ***** Πληθωρισμός: Στο 3,1% τον Απρίλιο - Με 5,4% «τρέχουν» οι τιμές τροφίμων, πρωταθλητής το ελαιόλαδο! ***** ΔΝΤ: Η μάχη ενάντια στον πληθωρισμό δεν έχει τελειώσει. ***** Ενδοοικογενειακή βία: 305 συλλήψεις στο 7ήμερο - Πάνω από 800 κλήσεις για βοήθεια - Άλλες 5 συλλήψεις, νέες δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα. ***** Συνάντηση Μπλίνκεν - Ζελένσκι με «δώρο» νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας. ***** Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας μόλις άρχισε: Ο Μπάιντεν τετραπλασίασε τους δασμούς σε κινεζικές εισαγωγές.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αλλά και οι θρησκευτικοί ηγέτες στην Τουρκία, όπως Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, καταδικάζουν ομόφωνα τις τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράττονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα, καθώς και σε άλλες χώρες του κόσμου. Οι θρησκευτικοί ταγοί εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τις τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν στην Τουρκία και είχαν ως αποτέλεσμα την διατάραξη της ειρήνης και την απώλεια της ζωής αθώων πολιτών, προκαλώντας αφόρητη οδύνη σε προσφιλή τους πρόσωπα αλλά και αισθήματα ανασφάλειας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 
Στο μήνυμά τους, επισημαίνουν ακόμη ότι η αγάπη του Θεού αποτελεί κοινή και θεμελιώδη έννοια για όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες και περιλαμβάνει το στοιχείο της αγάπης προς τον άνθρωπο, προς τα ζώα, καθώς και το φυσικό περιβάλλον. 
Η τρομοκρατία και η βία, όπως αναφέρουν, δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ως νόμιμες ενέργειες, από όποια πηγή και να προέρχονται και όποιο αίτιο και αν τις προκαλεί. Η αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου, σημειώνουν οι θρησκευτικοί ταγοί της Τουρκίας, ισοδυναμεί με την αφαίρεση της ζωής του συνόλου της ανθρωπότητας και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. 
Για τον λόγο αυτό, οι θρησκευτικοί ταγοί δηλώνουν έτοιμοι να επωμισθούν κάθε πρωτοβουλία που τους αναλογεί για την αποτροπή της τρομοκρατίας και της βίας και την επικράτηση του πνεύματος της αγάπης και της δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο. Καταλήγουν δε εκφράζοντες την βαθιά τους επιθυμία και προσευχόμενοι για την εξάλειψη της τρομοκρατίας από την χώρα και από τον υπόλοιπο κόσμο.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ