ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη ΒουλήΚατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Κουμουτσάκος, αφού σημείωσε πως οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την Ελλάδα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε τη χώρα στο σημείο μηδέν.
«Προσπαθεί να περιορίσει τον δημόσιο διάλογο στα 3,6 δισ. και αποσιωπά ότι το συνολικό πακέτο που φορτώνει στην κοινωνία ξεπερνά τα 12 δισ.» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ο λογαριασμός είναι αβάσταχτος αφού ο κάθε πολίτης θα αποδίδει στο κράτος το 60% του μειωμένου εισοδήματός του».

Σε ό,τι αφορά το χρέος, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι: «Η κυβέρνηση επιχειρεί να αγοράσει κάτι που ήδη υπήρχε και ήταν η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Νοεμβρίου του 2012».
Ακόμη, χαρακτήρισε υπερβολικές τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, αλλά υποστήριξε ότι είναι αποτέλεσμα της αναξιοπιστίας, όπως είπε, της κυβέρνησης και της λάθος τακτικής στη διαπραγμάτευση.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι το κόμμα δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Εξήγησε δε ότι: «Οι χειρισμοί της κυβέρνησης, οι καθυστερήσεις, η συνειδητή μετάθεση αποφάσεων έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση και τη χώρα σε αδιέξοδο δίλημμα: ή μία βαριά συνθηκολόγηση με δυσβάστακτα μέτρα ή μία καταστροφική ρήξη με την Ευρώπη». «Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συμπράξει με κανένα από τα δύο αυτά διλήμματα» πρόσθεσε.
Ειδικότερα για το Ασφαλιστικό είπε ότι η θέση της Ν.Δ. είναι σταθερή, άρνηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου, που, όπως είπε, είναι αντιαναπτυξιακό.

Κλείνοντας την εισηγητική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην επέτειο των έξι χρόνων από τα γεγονότα της Marfin, κάνοντας γνωστό ότι αντιπροσωπεία βουλευτών θα βρεθεί στο σημείο για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων.


''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ