ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Reuters: «Κανένας επιζών» - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου Ραϊσί - Έκτακτη συνεδρίαση της Ιρανικής Κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή. ***** «Άλωσαν» τον Λευκό Πύργο χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ: Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα στη Θεσσαλονίκη. ***** Εφορία: «Φορολογικό ξυπνητήρι» για όσους έχουν ρυθμίσεις - Έρχεται τον Ιούνιο.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Δ. ΒΙΤΣΑΣ: ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Τυπικοί και ουσιαστικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την ψήφιση προληπτικών μέτρων, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.
«Υπάρχει το γνωστό ζήτημα, που αφορά την απαίτηση του ΔΝΤ για τα προληπτικά μέτρα. Εμείς έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει» ανέφερε συγκεκριμένα, μιλώντας στον AΝΤ1.
Εξήγησε δε: «Οι τυπικοί λόγοι είναι ότι δεν μπορείς να θεσμοθετείς, δηλαδή να νομοθετείς, υπό αίρεση. Οι ουσιαστικοί λόγοι που έχουν σχέση με τους τυπικούς είναι ότι διαμορφώνεις μια σειρά από συνθήκες για την οικονομία, οι οποίες δεν σε ευνοούν...Μιλάμε για το 2019».



''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ