ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ VD


Mε το σύνολο των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων να ζητούν στην ακρόασή τους στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής την άμεση απόσυρσή του, το ασφαλιστικό/φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και το "ραντεβού" πλέον ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, όταν θα διεξαχθεί η τρίτη συνεδρίαση, επί των άρθρων την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, υπερασπίζοντας την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που επιφέρει το σχέδιο νόμου και απαντώντας στη σωρεία των ενστάσεων που κατέθεσαν όλοι οι επαγγελματικοί φορείς και εκπρόσωποι επιμελητηρίων και ομοσπονδιών συνταξιούχων, υποστήριξε ότι επέρχεται «μια πρωτοφανής ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν εκείνος που επιθυμούσε να υπάρχει ένα ενιαίο σύστημα ασφάλειας με κοινωνικό χαρακτήρα και φροντίδα για τους αδυνάτους». Υπάρχουν, είπε «ένα εκατομμύριο άνεργοι, ντελιβεράδες κλπ., που όλοι κερδίζουν από αυτό το σχέδιο νόμου... Το 90% των ασφαλισμένων κερδίζουν από αυτή τη μεταρρύθμιση». Επέκρινε δε την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ότι δεν ανταποκρίθηκαν στον διάλογο, όπως και τους συλλόγους των επιστημονικών κλάδων.




  

















''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ