ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φοιτητικές διαδηλώσεις για τη Γάζα και στην Ελλάδα - Ολονύχτια διαμαρτυρία στα Προπύλαια. ***** Σύνταξη με οφειλές: Κενό γράμμα η ρύθμιση - 20.000 ασφαλισμένοι χάνουν 1.000 ευρώ το μήνα. ***** Νέα στοιχεία για το δολοφονικό χτύπημα στον Βύρωνα - H αλβανική μαφία έψαχνε από το 2021 τον 32χρονο. ***** Λευκός Οίκος: Μια ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα δεν θα νικήσει τη Χαμάς - Ισραηλινός Πρέσβης στις ΗΠΑ: «Λάθος μήνυμα» η αναστολή παραδόσεων όπλων.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΝΤΡΑΓΚΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

H Eλλάδα έχει εφαρμόσει πολλές μεταρρυθμίσεις τους τελευταίους μήνες, δήλωσε σε συνέντευξη του στην γερμανική Bild ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο ΝτράγκιΕρωτώμενος γιατί η Ελλάδα δεν έχει σταθεί ακόμα στα πόδια της παρά τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχει λάβει ο κ. Ντράγκι απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο, ότι η τελευταία χρονιά ήταν ένα οικονομικό πισωγύρισμα για την Ελλάδα. Τώρα όλοι γνωρίζουν πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς μεταρρυθμίσεις. Και αυτό που χρειάζονται πάνω από όλα η χώρα και οι πολίτες της είναι ανάπτυξη. Η Ελλάδα έχει εφαρμόσει πολλές μεταρρυθμίσεις τους τελευταίους μήνες και είναι προσηλωμένη σε ένα μεταρρυθμιστικό μονοπάτι».
Ο ίδιος υποστήριξε ακόμα πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα δεν οφείλονται στο ευρώ, τονίζοντας πως η χώρα θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις
«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα έχουν λίγη σχέση με το ευρώ. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις. Στην Ευρωζώνη η Ελλάδα μπορεί να το κάνει αυτό με την στήριξη των εταίρων της» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η ΕΚΤ δεν αποφασίζει ποιος ανήκει και ποιος δεν ανήκει στην Ευρωζώνη. «Αυτό είναι θέμα των κρατών μελών» επισήμανε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ