ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΓΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ VD

Η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας με τους πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του δήμαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο. Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Τόσκας, ο δήμαρχος πρότεινε κάποιους χώρους στην Αθήνα για τη φιλοξενία προσφύγων, που θα εξεταστούν, ενώ συζήτησαν και για την αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή.



Σε ό,τι αφορά την εξεύρεση χώρων διαμονής του μεταναστευτικού πληθυσμού και απομάκρυνσης τους από το κέντρο της πόλης , ο κ. Καμίνης ενημέρωσε τον Υπουργό ότι θα επισπευθεί η αξιοποίηση του διευρυμένου κατά οκτώ στρέμματα χώρου στην περιοχή του Ελαιώνα που έχει διατεθεί για τους πρόσφυγες και στη συνέχεια θα διερευνηθεί πιθανός, επιπλέον, χώρος σε άλλη περιοχή. Σημειώνεται, ότι στην περιοχή του Ελαιώνα αρχικά είχε διατεθεί χώρος 12 στρεμμάτων για τη διαμονή 700 ατόμων και η επιπλέον επέκταση αποσκοπεί στη φιλοξενία περίπου 1.200 ατόμων συνολικά.



Ο αναπληρωτής Υπουργός ανέφερε ότι συζητήθηκαν και ειδικές συνεργασίες μεταξύ αστυνομίας και Δήμου για την ασφάλεια συγκεκριμένων περιοχών της πρωτεύουσας, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ο κ. Καμίνης, από την πλευρά του, είπε ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς τους κατοίκους γύρω από την πλατεία Βικτωρίας, ότι γνωρίζει την πίεση που δέχονται, αλλά συνέστησε να δείξουν ψυχραιμία. Πρόσθεσε, επίσης, ότι πρέπει να επαινέσει και τους πρόσφυγες, που, παρά τα όσα περνούν, δείχνουν και αυτοί αξιοσημείωτη ψυχραιμία.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ