ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Χακάν Φιντάν: Ενημερώσαμε την ελληνική πλευρά πως τα θαλάσσια πάρκα είναι «κόκκινη γραμμή». ***** Κ. Μητσοτάκης: Ομιλίες σε εκδηλώσεις για την Υγεία και τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη. ***** Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη. ***** Νομική Αθηνών: Στον εισαγγελέα οι 28 συλληφθέντες. ***** Οπαδική επίθεση στη Ν. Μηχανιώνα: Δύο συλλήψεις - Σχηματίστηκε δικογραφία. ***** Γεωργία: Πέρασε το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων» - Σφοδρές αντιδράσεις και δυτικές ανησυχίες. ***** Καναδάς: Πυρκαγιά έφτασε σε πετρελαιοπαραγωγική πόλη - Απομακρύνονται οι κάτοικοι.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν. ΤΟΣΚΑ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

«Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της»  αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απαντώντας στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Τόσκα:

«Στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διατίθενται καθημερινά πέντε ένστολοι αστυνομικοί για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαθέσει ακόμη 17 αστυνομικούς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία για τον τρόπο που κατανέμονται για την ασφάλεια των γραφείων του. Παράλληλα πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής επιτηρούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ χθες κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προστάτευσαν τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο. Επίσης, όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν, διατίθεται για την ασφάλεια του κτιρίου και διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ).

»Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η κα Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν μόνο αστυνομικό. Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την πλευρά του, θα λάβει όλα τα επιπλέον απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που όλοι μας καταδικάζουμε».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ