ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Με υψηλά ρίσκα και χαμηλές προσδοκίες η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα - Ερντογάν: Η αναβολή δεν λύνει προβλήματα, λύσεις πακέτο - Δεν θα δεχτούμε de facto καταστάσεις. ***** Ρόδος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Αίθωνα. ***** Κύκλος Ιδεών: Ξεκινά το Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης. ***** Εφικτή «ακόμα και αύριο» μια εκειχειρία στη Γάζα αν η Χαμάς απελευθερώσει ομήρους, λέει ο Μπάιντεν - Το Ισραήλ ισοπεδώνει την Τζαμπάλια με βομβαρδισμούς - Φόβος για εισβολή πλήρους κλίμακας στη Ράφα. ***** Eurovision 2024: Εντάσεις και δακρυγόνα έξω από τον χώρο του τελικού στο Μάλμε της Σουηδίας - Νικήτρια στον τελικό η Ελβετία, 11η Ελλάδα και 15η Κύπρος - Αποδοκιμάστηκε το Ισραήλ στον τελικό - Έβαλαν ψεύτικα χειροκροτήματα.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ κ.κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΗΣ

Την οδύνη του για το δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού εξέφρασε στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία των ερευνών.
Τη βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια των Ελλήνων αξιωματικών, οι οποίοι επέβαιναν στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε στο Αιγαίο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης.


Στην δήλωσή του, κάνει λόγο για τραγική απώλεια, καθώς και για ηρωισμό και αυτοθυσία των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται την ακεραιότητα, την ασφάλεια και την ανεξαρτησία της χώρας. «Είμαστε στο πλευρό των οικογενειών των πεσόντων, συμμεριζόμενοι το βαρύ πένθος τους», καταλήγει ο Πρόεδρος της Βουλής στην συλλυπητήρια δήλωσή του.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ